måndag 3 oktober 2011
Cake Balls-praliner
Efter förra veckans kalas fick jag lite tårtbottensresten kvar när jag kantskar tårtan för ett jämnare utseende. Resultatet blev vaniljbottnar med hallon och vaniljkräm. Skulle ge mig på att göra cake balls men då jag är fullständigt urkass på att doppa saker i choklad gav jag upp efter 3 stycken. Istället tog jag min kaksmet och min smälta choklad och rörde ihop dem till en enda go hallon-vanilj-chokladig röra. Mumsigt som sjutton! Konsistensen blev krämig och spritsbar så jag tog hjärtformade ischokladformar som jag hittade i skåpet och fyllde med min smet. På toppen strödde jag på lite jordgubbsströssel från Dr Oetker. Rätt söta tycker jag!
Etiketter:
Cake Balls / Cake Pops,
Kasi bakar
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar