"Riktigt tjejigt" var instruktionen. Samt gärna svenska smaker då födelsedagsbarnet vanligtvis bor i Panama. Svenska smaker kan ju vara både klassiskt jordgubb men även saltlakrits vilket jag själv hade valt. Tur att jag dubbelkollade då lakrits tydligen, enligt den blivande brudgummen, var "jävulens påhitt" :o)
Det var ett litet helvete att jobba i den värme och speciellt luftfuktigheten som va förra veckan. Blommorna gick sönder, lång tid för allt att stelna, sugar pasten blev klibbig och mjuk. Att sonen sen tog ett par tuggor av de dekorationer jag knåpat ihop gjorde inte saken lättare... Men till slut var tårtan klar och jag hoppas att gänget fick en urkul möhippa och en smaskig födelsedagsfrukost!
Vaniljbottnar, hallon/jordgubbsmousse, centerfluff. Spacklad med chokladsmörkräm och kädd i egengjord sugar paste.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar