Sidor

onsdag 24 april 2013

Barbapapa & Barbamama!


Tilda är på pricken lika gammal som min son, dvs född 100408, och ville ha Barbapapa-tårta. Då hennes mamma är allergisk mot nötter och mandel gjorde jag egen sugarpaste. Svårt när det ska vara svart men lyckades ändå till slut få den så mörk att jag blev nöjd. Jag använde kakao i processen vilket gjorde att den dessutom smakade choklad. Riktigt schysst. Någon som har tips på svartfärgad sugarpaste som inte innehåller "spår av nötter/mandel" så tar jag tacksamt emot tips. Lyckades inte hitta någon.


Barbapapa: vaniljbottnar fyllda med citron- och vaniljmousse, spacklad med vaniljsmörkräm. Täckt med egengjord sugarpaste med citrussmak
Barbamama: vaniljbottnar fyllda med vanilj- och jordgubbsmousse, spacklad med chokladsmörkräm. Täckt med egengjord sugarpaste med chokladsmak,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar